Culinaire Ambiance gaat op zoek naar De Beste Bakker van Vlaanderen. Elke lezer kan één stem uitbrengen op zijn/haar favoriete bakkerij. Het principe is simpel: de bakkerij met de meeste stemmen mag zichzelf een jaar lang De Beste Bakker van Vlaanderen noemen en enkele heerlijke prijzen in ontvangst nemen.
Wat wint de beste bakker?
Uitgebreide communicatie
Elektrische bakfiets
Gekaderd certificaat van ‘Beste Bakker van Vlaanderen’
Bekendmaking op het jaarlijks Culinaire Ambiance event
HOE WORD JIJ DE BESTE BAKKER?
Wil jij meer kans maken op de felbegeerde titel? Vraag jouw klanten dan niet enkel om hun bestelling maar ook om hun stem. Voer zelf campagne voor jouw bakkerij! Hier zijn enkele tips om mee van start te gaan.

print promomateriaal
Hang een poster op of deel flyers uit. Via de QR-code kan elke klant rechtstreeks een stem uitbrengen op jouw bakkerij.

Vul hier jouw gegevens in om de posters en flyers te personaliseren:

Posters
Maak een keuze tussen een algemene of personaliseerbare poster. Vul de naam in van jouw bakkerij en trakteer je klanten op een beloofde treat na jouw overwinning. Of vraag je klanten simpelweg om de code te scannen en jouw een stapje dichter te brengen bij de overwinning te brengen met hun stem.
Flyers
Geef je liever je klanten iets mee naar huis? Print dan deze 2-zijdige flyer uit om uit te delen. Je overtuigt hen niet enkel om op jou te stemmen, maar ook om hun ervaringen met jouw bakker online te delen.
#debestebakker
Naast de klant die elke dag zijn brood komt halen, mag het online publiek niet worden vergeten. Nodig jouw digitale kring uit om mee te stemmen. Deel een beeld naar keuze op sociale media of verzend een mail naar je klanten, vrienden en familie. Spread the word!

Vul hier de naam van jouw bakkerij in om de posts te personaliseren:

Foto post
Stemmen op www.debestebakker.be en gebruik #debestebakker
story post
Stemmen op www.debestebakker.be en gebruik #debestebakker
geanimeerde post
Stemmen op www.debestebakker.be en gebruik #debestebakker
eiyou
Gratis webpagina Maak een gratis webpagina voor je bakker aan op eiyou.be.
Eiyou is een online gids om bakkers, slagers en andere culinaire zaken in de buurt te vinden. Als bakker ontvang je een prachtige webpagina die je zelf kan beheren. Hierop maak je jouw aanbod digitaal vindbaar, zet je acties in de kijker, plaats je gratis openstaande vacatures en veel meer.
culinaire ambiance
CULINAIR PLATFORM
Aangezien De Beste Bakker van Vlaanderen wordt uitgereikt door Culinaire Ambiance, geniet de wedstrijd van een culinaire platform waar communicatie op wordt gevoerd. Verwacht je dus aan nieuwsbrieven naar duizenden volgers, artikels online, banners, social media posts en andere pro- motiemiddelen.
DEEL JOUW CONTENT
Stuur de leukste filmpjes en acties van jezelf of je klanten door naar info@ambiance.be en wie weet verschijnt jouw bakker in de media.
Volg de wedstrijd
Wil je op de hoogte worden gehouden van alle nieuws rond deze wedstrijd? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief: